TerugTerug

 

Over mij

 

21 mei 2018. Kast is klaar en PC besturing van de treinen werkt weer alleen alles opnieuw programmeren. Nu uitvinden hoe de personentreinen op het station gaan stoppen. Met de hand gaat het redelijk goed en is voor 90% goed te gebruiken.

13 maart 2018 Kast staat bijna in zijn geheel in de beits. Alleen de 2 deurtjes en de klep nog dan in de Meubel Glitsa zetten 3 lagen. De PC besturing van de treinen is er mee gestopt, een uitdaging om de fout te vinden. Verder gaat het met de hand redelijk. Is nu voor 85% weer hersteld, het meeste is weer te doen gelukkig.

9 december 2017 fisiotherapie is afgelopen en de laatste controle bij chirurg was goed en hoef niet meer terug. De rest het allerlaatste stukje zal ik zelf moeten doenen gaat tot nu toe redelijk goed. Werk ook weer volle 8 uur per dag en ben met de TV kast ook weer verder aan het gaan. TV kast schiet aardig op en is bijna klaar.

Op 10 juni 2017 een ongeluk met een elektrische cirkelzaag gehad, de zaag kwam boven op de rechterhand terecht en zaagde als het ware daarbij 3 pezen van de wijs, middel en ringvinger door. Door een plastische chirug in het Ikaziaziekenhuis 's middags geopereerd en de pezen aan elkaar gezet. Het gevolg was 1 week een gipsspalk waar de vingers niet konden buigen. Na een week een brace waarbij de vingers ook niet konden buigen maar de brace wel afneembaar was voor oefeningen. Nu is het inmiddels 03 september 2017, 3 maanden later, en de vingers funtioneren redelijk tot goed. Moet met de rechterhand de normale dingen weer gaan doen zoals voorheen dus ook weer auto rijden na 3 maanden, een opluchting na al die tijd het openbaar vervoer.

15 september 2017 begonnen met 2 uur te werken. Nog niet het eigen werk maar verbindingen maken in wijkkasten en centrales. Vandaag 18 september 2017 ook weer 2 uur het zelfde werk gedaan maar ging niet zo lekker als de 15e. Vandaag flink oefenen dus en morgen weer fysiotherapie.

30 september 2017 deze week gestart met 1x in de week fysiotherapie en er werdt gesproken over 1 x in de 14 dagen. Deze week ook 4 dagen van 4 uur gewerkt en volgende week gaat het naar 5 x 4 uur de wwek daarop naar 6 uur en zo door tot ik aan de 8 uur ben eind oktober. Als de spieren warm zijn kan er een volle dichte vuist gemaakt worden, dus er zit goede voortgang in. Volgende week wordt ook de kracht in de vuist gemeten. Het gaat zachtjes aan de goede kant op.

21-10-2017 Ben nu 5 uur aan het werken per dag en dat gaat goed. Vervolg is 6 werken per dag. Kracht komt ook langzaam terug , getest 2 weken geleden en kon toen 23 Kg knijpen en nu gaat het al tot 28Kg. Nog even en ik knijp alles weer fijn. Ook met de TVkast gaat het goed vooruit, zagen is klaar en fineren vol aan de gang. Het schiet lekker op maarja dan ligt mijn andere hobby de trein even stil helaas. Af en toe een avondje sporadisch tussendoor wat tijd aan besteden.